Sofie - Komenterer tilbake<3 -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Heihei, da er det skole i morgen. Hater å stå opp tidlig være på skolen i mange timer så komme hjem å gjøre lekser. Etter skolen er det styrke og kondisjons trening noe jeg alltid synes er gøy, elsker å trene, men er ikke alltid like lett å bestemme seg for å gidde det. Men etter jeg har trent er det såå herlig følelse!

Nå sitter jeg i sofaen å spiser en kjempegod frokost!Havregrynsgrøt med frukt! Kjempe godt! Jeg lager det sikkert sånn som mange andre!
2 dl havregryn
5dl melk/vann
Litt salt
Litt oppkuttet eple, appelsin og druer.

Det er sånn jeg lager havregrynsgrøt, men nå skal jeg rydde, Blogges!

 • 0

  HEI HEI. Har hatt en lang bloggpause nå da, menmen...

  Ungdomskolen tar så mye tid med alle prøvene og leksene. Så blir ikke mye tid til overs når jeg trener, gjør lekser og mye mer. Idag fikk vi faktisk tilbake karakterkortene. Jeg er hvertfall veldig fornøyd! Fikk mange femmere, og en del firere. Så jeg er kjempe glad, men skal nok prøve å forbedre det til neste "semester".

  Nå som jeg kanskje starter på nytt med bloggingen så kommer det nok til å handle om hverdagen min, fotball, skolen og venner. Jeg skal prøve å blogge ofte og oppdatere hver dag.

 • 2

  Akkuratt nå er læreren vår ute og snakker med guttene... Nå er det bare jenter i klasserommet! Vi har engelsk:( buuuu! Nå har vi en liten photoshoot! Men må stikke læreren kommer!
  Blogges

  En dansene Sofie...

 • Lolzofie - kleint navn jeg vet

  Hei<3 00ér fra Bergen. På fritiden spiller jeg forball og danser. Bloggen kommer til å handle mest om hverdagen min. ENJOY!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde